Wie is Wingman?

Wingman, dat ben ik:
Mattias Pieters, financiële, operationele en strategische sparringpartner voor jouw start-up, kmo of mkb.

wingman-over-wingman-mattiaspieters

Voor mij is elk project als vliegen.

Voordat je hoogte kunt maken, check ik de cijfers. Zijn die klaar en duidelijk? Kloppen ze?

Daarenboven geven deze cijfers al heel veel vrij over hoe een bedrijf gerund wordt en krijg je voeling met welke processen er draaien.

Dan is het moment daar om vooruit te kijken en de strategie te bepalen.

Waarom ik cijfers met strategie verbind?

Door het parcours dat ik afgelegd heb. Onderduiken in de cijfers en alles wat ermee te maken heeft. I love it! Vanuit die positie bouwde ik 10 jaar C-level ervaring op en specialiseerde me inbusiness planning, financial reporting, operations en due diligence. Na 2 jaar in een beursgenoteerd bedrijf, werd het tijd om deze ervaring aan te bieden aan een breder publiek.

Maar cijfers alleen doen de wereld niet draaien.

Er is meer nodig. En dan komt mijn feeling voor strategie en operations kijken. Daarom wil ik met Wingman gaan waar anderen stoppen. Mijn track record als managing director en ervaring met verschillende overnames komt daarbij goed van pas.

Betekent het dat ik bij Wingman alles alleen doe?

Nee, want voor sommige vragen en opdrachten zijn specialisten in een bepaald vakgebied nodig. Die zitten in mijn netwerk. En ze vliegen onder de vleugels van Wingman voor specifieke opdrachten. Inderdaad, Wingman vliegt met brede vleugels.

Geef toe, het is tijd dat uw bedrijf werk maakt van een doelgerichte strategie. Zin om van gedachten te wisselen? Neem  contact met me op, hoogvlieger!

Download mijn cv

Start your engines

Wil je met jouw bedrijf een hoge vlucht nemen? Dan heb je een klare kijk nodig. Op de cijfers, strategie en horizon van je bedrijf. Je loopt snel het risico je blind te staren en niet het complete plaatje te zien.