Wingman Dashboard

Een klare kijk op je cijfers

Je krijgt in je start-up, kmo of mkb te maken met een massa informatie, to do's en je moet vooral bezig zijn jouw business in de lucht te krijgen. Lukt het niet om het overzicht te behouden van alle data. Of vind je het moeilijk je een weg te banen tussen al dat geweld?

Wingman bouwt een dashboard uit zoals in een vliegtuig:
je hebt overzicht, ziet de grote lijnen en behoudt een klare kijk.

wingman-dashboard-watbiedthetdashboard

Wat biedt het Wingman Dashboard?

Automatisering van basis inputwerk voor finance en administratie

We verzorgen niet alleen jouw boekhouding van A to Z, maar automatiseren de processen ook. Minder tijd verloren aan inputwerk is meer tijd voor inzichten.

Automatisering en digitalisering van je complete accountancy

We zetten een codabox voor banken op, digitaliseren en automatiseren het inboeken van aankoopfacturen,  automatiseren terugkerende handelingen. Zelfs je HR wordt geautomatiseerd.

Automatisering van je financiële rapporten

Je krijgt live rapportering van je resultaten, cashpositie, belangrijke operationele gegevens en andere KPI's

Integratie met andere backend software

We kijken naar de processen binnen jouw organisatie en welke programma’s je gebruikt om ze te ondersteunen. Afhankelijk van hun belang in je organisatie vervangen we programma’s door een meer allround programma, ofwel laten we de programma’s communiceren met een centraal dashboard.

Gestructureerd digitaal klassement

We versleutelen belangrijke bedrijfsdocumenten in de cloud en volgen een ‘due diligence’-structuur. Je kunt daardoor alles op elk moment raadplegen, zodat je tijd bespaart. Sta je ooit voor een grote transitie of exit? Dan heb je alle gegevens bij de hand

Wat zijn de voordelen van het Wingman Dashboard?

  • Je neemt beslissingen met kennis. Want dankzij de automatisering van je administratie heb je overzicht en krijg je inzicht.
  • Je verliest nooit meer tijd. Dankzij onze digitale aanpak heb je altijd alle belangrijke documenten en informatie bij de hand.
  • Je bent bij de zaak. Door de geautomatiseerde rapportering zit je met één klik live bij je resultatenrekening, omzet per periode en de actuele toestand. Geen tijd om zelf te gaan zoeken? Dan programmeren we automatische Whatsapp-berichten, bijvoorbeeld: ‘Wat is mijn omzet deze maand?’
wingman-dashboard-voordelen

Een Wingman Dashboard voor jouw bedrijf?

Start your engines

Wil je met jouw bedrijf een hoge vlucht nemen? Dan heb je een klare kijk nodig. Op de cijfers, strategie en horizon van je bedrijf. Je loopt snel het risico je blind te staren en niet het complete plaatje te zien.